uKit
FAQ – Primii pași

Convertiți-vă pagina de Facebook sau un grup într-un website uKit în doar câteva minute. Specificați link-ul paginii sau conectați-vă contul de Facebook și alegeți una dintre pagini.

 

 

Selectați un design.

 

 

Selectați tipul website-ului:

  • Pagini multiple: Este potrivit pentru comunități active cu un număr mre de produse sau postări în feed-ul cu noutăți
  • Pagină unică: Soluția perfectă pentru promovarea unui produs, serviciu sau eveniment

 

Configurați conținutul website-ului, previzualizați modul de afișare pe diferite dispozitive și apoi dați click pe Creează un website.

 

Transformați-vă pagina de Facebook intr-un website

În cadrul acestui video puteți vedea un exemplu de conversie a unui grup Facebook într-un website pentru o agenție de modeling:
 

 

Cu doar câtiva ani în urmă, cei care adresau această întrebare ar fi primit o privire confuză, dar acum, crearea unui website complet, adaptiv, cu întregul conținut importat dintr-o rețea socială durează doar câteva minute - asta datorită uKit!

 

Este securizat?

Cu siguranță, acesta este primul lucru de care trebuie să vă faceți griji, având în vedere că multor persoane li s-a spart conturile de pe rețelele sociale.
uKit utilizarea un API oficial al Facebook și tot schimbul de date are loc prin intermediul unui protocol securizat HTTPS care elimină complet riscul ca informațiile dvs. să fie preluate de altcineva.

 

Ce se va întâmpla cu grupul/comunitatea mea?

A doua întrebare frecvent întâlnită și în directă legătură cu prima, apare din același motiv - acei utilizatori care administrează o comunitate Facebook se pot teme de modul în care conversia le-ar putea afecta pagina în care au investit timp și efort (chiar și resurse financiare pentru promovare).

Nimic - asta se va întâmpla. Convertorul uKit Alt nu transformă grupul din media socială într-un website ci creează o copie unică a datelor de pe pagină și le aranjează într-un mod potrivit pe website-ul creat în mod automat. Numele comunității va fi amplasat în partea de sus a website-ului (antet), postările dvs. — pe pagina Știri, un link către grup — în Contacte și așa mai departe.

Așadar, în doar câteva minute veți avea un website complet, care va conține datele companiei și o listă cu serviciile oferite. Website-ul poate fi promovat pe Google pentru a atrage noi clienți, care nu au conturi în media socială sau consideră că acestea nu sunt suficient de serioase pentru a administra o afacere.

 

Ce rețele sociale permit conversia?

Pentru moment, oferim un convertor pentru paginile Facebook. Am ales această rețea din 2 motive: primul, este populară în rândul utilizatorilor de internet și, al doilea, oferă un API intuitiv și ușor de utilizat care permite preluarea datelor necesare pe un website, fără absolut niciun risc.

 

Trebuie să fiu proprietarul grupului sau admin pentru a-l converti într-un website?

Nu este necesar. Totuși, dacă veți converti o comunitate care aparține altcuiva, ar trebui să rețineți următoarele lucruri:

  • nu veți putea copia informații suplimentare precum recenzii sau produse/servicii oferite în cadrul grupului
  • există riscul de a încălca drepturile de autor iar website-ul poate fi blocat la solicitarea deținătorului

În alte cuvinte, convertirea unui grup care aparține altcuiva nu prea are sens. Poate fi realizat dacă sunteți interesat de această opțiune și doriți să o testați, sau să vă surprindeți un prieten.

Pe lângă acestea, instrumentul este destinat administratorilor comunităților din rețelele care consideră necesară creșterea audienței și doresc să-și ducă afacerea dincolo de rețelele sociale.

 

Cât costă acest serviciu?

La această întrebare importantă ne face întotdeauna plăcere să oferim un răspuns deoarece conversia unei pagini din rețelele sociale într-un website uKit este complet gratuită. “Care este șmecheria?” - asta întreabă, de regulă, utilizatorii atunci când află că nu percepem nicio taxă pentru transferul datelor pe un website uKit.

De fapt, nu este nicio șmecherie deoarece website-ul va fi găzduit pe uKit, la un cost lunar moderat, începând de la $3.5 pentru găzduire nelimitată. În plus, după conversia paginii de Facebook, veți beneficia de o perioadă de probă gratuită de 14 zile. Este mai mult decât suficient pentru a vedea dacă acest website este ceea ce aveți nevoie, dacă vă ajută afacerea și dacă merită să fie păstrat. Dacă la finalul acestei perioade veți realiza că aveți o viziune diferită asupra site-ului sau nu aveți nevoie de acesta, veți putea să-l ștergeți în orice moment.

Transformați-vă pagina de Facebook intr-un website

 

Sfat:
Nu aveți timp să vă creați website-ul sau considerați că trebuie să fie unul mai special? Comandați un website complet personalizat și specialiștii noștri îl vor crea în doar 10 zile.

Cel mai probabil, pagina nu este încă publicată sau are anumite limitări. Puteți verifica și modifica acest lucru în setările paginii.

Preluăm imaginile, coperta, logo-ul, tema, postările din feed, datele de contact, recenziile, evenimentele, datele paginii.

Avem anumite limitări în ceea ce privesc datele pentru o conversie rapidă. La acest moment limitările sunt: 12 recenzii, 50 fotografii, 50 postări, 12 evenimente. Dacă aveți nevoie să adăugați mai multe date, acest lucru poate fi realizat la cerere.

Da, puteți importa până la 30 de pagini care vă aparțin și până la 5 pagini care au un alt proprietar.

Acestuia i se va atribui un subdomeniu precum 9dglb1zobb8n.ukit.me. Mai târziu, veți putea conecta la website un domeniu personalizat sau să achiziționați unul, în cazul în care nu aveți deja.

Dacă sunteți mulțumit de aspectul website-ului, trebuie să-l publicați. Apoi, activași statisticile, verificați website-ul cu ajutorul Google, conectați sau achiziționați un domeniu și abonați-vă la unul din planurile tarifare oferite. Apoi, vă puteți actualiza și promova website-ul.

Un domeniu este un identificator unic pentru un website, pe internet. Mai mult de atât, proprietarii de website-uri utilizează cuvinte cheie care le descriu afacerea sau numele companiei, atunci când aleg un domeniu. Vă recomandăm să luați în considerare aceste aspecte deoarece acest mic șir de caractere vă vor ajuta vizitatorii să înțeleagă despre ce este afacerea dvs. și serviciile pe care le oferiți. Un domeniu ar trebui ales cu atenție — este primul lucru pe care-l văd clienții și de el depinde succesul website-ului. De exemplu, scriitorii și bloggerii pot utiliza o combinație a numelui ca și adresă, în timp ce companiile își pot utiliza denumirea sau cuvinte cheie legate de serviciile oferite. În orice fel, este extrem de important ca domeniul să fie ușor de reținut și de înțeles.

Alegerea extensiei corecte a domeniului este la fel de importantă. Asigurați-vă vă ați ales una care se potrivește afacerii dvs., luând în considerare industria de care aparțineți, precum și semnificația extensiilor domeniului. Dacă website-ul se adresează unei anumite țări, este recomandat să utilizați extensia acesteia ― .ro, .uk, .ca, .au etc. Extensiile tematice (.com, .biz, .net, .org, .info) merită a fi utilizate doar dacă se potrivește exact cu scopul lor. Dacă afacerea este una locală, luați în considerare adăugarea orașului în denumire, pentru a fi mai ușor clienților locali să vă găsească. De exemplu: FotografieCluj.ro.

Dar, alegerea și înregistrarea domeniului este doar o parte din ce trebuie să faceți. Următorul pas este să-l conectați la website-ul dvs. prin configurarea înregistrărilor DNS și alte detalii tehnice. Mai exact, achiziționați un domeniu de la o companie, spațiu de găzduire de la o alta iar website-ul propriu zis de la o a treia. Întregul proces este destul de neplăcut. Dacă doriți să aveți propriul domeniu, găzduire și un website minunat, toate într-un singur loc fără costuri mari, atunci uKit este soluția ideală. Acesta este un constructor de website-uri ușor de utilizat, astfel încât chiar și un începător poate fi expert.

Pentru a începe, trebuie să vă înregistrați. uKit vă permite să conectați un domeniu personalizat sau să achiziționați unul nou direct din Panoul Administrativ, oricând doriți. Iar, întregul proces va dura doar câteva minute.


De ce să achiziționez domeniul de la uKit?

  • În primul rând, cumpărați domeniul direct din Panoul Administrativ, interacționează rapid cu motoarele de căutare și va avea un rang mai înalt în rezultatele căutărilor.
  • În al doilea rând, la achiziționarea unui domeniu prin uKit deveniți proprietarul de drept al acestuia - domeniul vă va aparține doar dvs.
  • În al treilea rând, achiziționați domeniul din confortul casei, prin metoda de plată preferată - poate fi prin card sau prin PayPal.
  • În al patrulea rând, datorită interfeței intuitive a Panoului Administrativ, înregistrarea unui domeniu este extrem de ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să accesați Domenii > Achiziționare domeniu. Apoi, introduceți numele dorit și sistemul vă va oferi mai multe opțiuni cu diferite extensii pentru domeniu. Apoi, click pe Cumpără și introduceți datele de plată pentru a finaliza tranzacția. Ultima etapă va fi să completați formularul pentru proprietatea asupra domeniului.
  • În al cincilea rând, puteți conecta un domeniu la website pe cont propriu, extrem de rapid. Accesați secțiunea Domenii, selectați denumirea achiziționată și alegeți unul dintre website-urile la care doriți să-l conectați. Și asta este tot - nu mai sunt necesare alte acțiuni din partea dvs.
  • În final, puteți conecta un certificat SSL la website și nu vă va costa nimic. Vă va ajuta ca site-ul dvs. să aibă un rang mai bun în cadrul motoarelor de căutare.
     

În cadrul acestui ghid vă vom prezenta constructorul de website-uri uKit și opțiunile oferite de acesta pentru crearea unui site.

  • Crearea unui website
  • Alegerea design-ului
  • Adăugarea conținutului
  • Verificarea website-ului cu Google
  • Activarea statisticilor

 

Accesați ukit.com și dați click pe Începeți acum:

Alegeți metoda de înregistrare preferată: prin intermediul unui cont din media socială sau cu ajutorul unui e-mail și a unei parole. Păstrați datele stabilite, deoarece vă vor fi necesare pentru autentificarea, pe viitor, în contul dvs.

Notă:
Dacă ați creat deja un website prin intermediul uiKit, dați click pe butonul + (Creează site nou) din Panoul Administrativ:

Puteți vedea design-urile pe categorii, astfel încât să puteți alege un șablon care se pliază cel mai bine pe afacerea dvs. De exemplu, selectați Fotograf din listă și veți vedea toate șabloanele pentru fotografi.

Pentru a afla mai multe despre un anumit șablon, treceți cu mouse-ul peste acesta și dați click pe Previzualizare:

Dacă nu ați găsit un design potrivit în cadrul categoriei Fotograf sau oricare alta este de interes, vizualizați și celelalte categorii, sau accesați șabloanele din secțiunea General. De asemenea, puteți vizualiza toate șabloanele dând click pe tab-ul Toate:

După ce ați găsit șablonul potrivit, dați click pe Selectează:

Următorul pas este să alegeți numele website-ului. Instroduceți denumirea dorită și dați click pe Continuare:

 

Accesați tab-ul Paginile site-ului din Constructor:

 

În mod implicit, design-ul Fotografie de stradă include următoarele pagini:

  • Acasă: Pagina principală și cea mai vizitată a site-ului
  • Contact: Această pagină este pentru adăugarea de informații despre dvs. și companiei, dar și pentru datele de contact: număr de telefon, hartă, formular pentru feedback
  • Servicii: Conține informații detaliate despre serviciile pe care le oferiți și despre lucrările în curs
  • Tarife: Pagina conține o listă de prețuri pentru serviciile oferite
  • Portofoliu: Conține exemple din lucrările dvs.
  • Blog: Pagina unde puteți adăuga actualizări și noutăți despre activitatea dvs


Dacă aveți nevoie de mai multe pagini, dați click pe butonul + Adaugă pagină și selectați tipul paginii dorite:

Pentru a șterge o pagină, treceți cu mouse-ul peste aceasta și dați click pe pictograma "coș":

Pentru a edita o pagină: treceți cu mouse-ul peste aceasta și dați click pe pictograma "rotiță". Tab-ul General include setările pentru titlul paginii - astfel va fi afișat pe lista de pagini.

Tab-ul SEO are anumite setări pentru a configura modul în care pagina arată în tab-ul browser-ului și în rezultatele motoarelor de căutare: titlu, descriere, cuvinte cheie. Pentru anumite pagini, puteți stabili și URL optimizat SEO, precum și să le ascundeți de indexare.

Pentru a continua adăugarea de conținut pe pagină, dați click pe aceasta în listă. În partea dreaptă a constructorului veți putea vedea datele implicite care au fost adăugate pe pagină:

Mai jos puteți vedea cum puteți adăuga conținut pe fiecare pagină.


Blog \ Știri:

Pagina Blog/Știri are următoarele setări:

  1. Arată/ascunde data publicării
  2. Arată/ascunde autorul postării (numele autorului este specificat la adăugarea postării)
  3. Arată/ascunde imaginea în previzualizarea postării
  4. Activează/dezactivează butonul Citește mai mult. Dacă butonul este dezactivat, textul complet al postării va fi afișat în lista publicațiilor care va crește în mod considerabil lungimea paginii
  5. Configurați numărul de postări per pagină
  6. Importați până la 50 din cele mai noi postări de pe pagina dvs. de Facebook. Această opțiune poate fi utilă dacă administrați o comunitate pe Facebook.

Click pe + Articol nou din partea dreaptă a ecranului pentru a adăuga prima postare:

 

Începeți să scrieți textul noii postări. Următoarele setări vor apărea la adăugarea textului:

Contact
Deschideți pagina Contact din lista de pagini, apoi click pe tab-ul Constructor (pictograma "puzzle") din panoul din stânga:

Derulați conținutul pentru tab-ul Contact și selectați unul din widget-urile: Date de contact, Formular de contact, Apelare client, Hartă, MailChimp, LiveChat, LiveAgent sau JivoChat:

Doar trageți un widget în partea dreaptă a ecranului și adăugați-l în locul dorit. După amplasarea acestuia, dați click pe el și se vor deschide setările în partea stângă.

Pagina conține deja widget-ul Contact, poate fi utilizat imediat ce finalizați personalizarea acestuia.


Portofoliu

Alegeți Portofoliu din lista de pagini, apoi click pe tab-ul Constructor (pictograma "puzzle") din panoul din stânga.
Utilizați widget-urile Imagine, Galerie sau Slider din tab-ul General pentru a vă adăuga propriile imagini:

Pagina conține deja widget-ul Galerie pe care-l puteți personaliza după preferințe. Dați click pe widget pentru a-i accesa setările și selecta imaginile pe care doriți să le adăugați:

Tarife
Alegeți Tarife din lista de pagini, apoi click pe tab-ul Constructor (pictograma "puzzle") din panoul din stânga.
Pagina conține deja widget-ul Listă de prețuri pe care îl puteți personaliza după necesități.

Sau adăugați o nouă listă de prețuri doar trăgând widget-ul Listă de prețuri în locul dorit - acesta poate fi găsit sub tab-ul Conținut:

Servicii
Alegeți Servicii din lista de pagini, apoi click pe tab-ul Constructor (pictograma "puzzle") din panoul din stânga.
Pagina conține deja widget-ul Card pe care îl puteți modifica:

Sau adăugați carduri noi:

Notă:
Pașii descriși mai sus sunt doar o recomandare pentru adăugarea de conținut. Puteți personaliza paginile site-ului cu oricare dintre widget-urile disponibile.


Înainte de verificarea unui website cu ajutorul motoarelor de căutare, trebuie să-l publicați.
De asemenea, vă recomandăm să înregistrați un domeniu personalizat pentru website, care poate fi achiziționat fie prin intermediul uKit, fie prin intermediul registratorilor terți.
Accesați Panoul Administrativ uKit dând click pe pictograma “U”:

  1. Asigurați-vă că editați website-ul pe care doriți să-l verificați
  2. Website-ul trebuie să fie publicat
  3. În Panoul Administrativ, dați click pe Promovare

Pentru ca website-ul să fie vizibil pentru motoarele de căutare, trebuie să-l adăugați în cadrul Google Search Console. Acest lucru se poate realiza prin intermediul Panoului Administrativ > Promovare > Adaugă pe Google/Yandex:

Google Search Console
Click pe Adaugă website nou sub Google Search Console, apoi introduceți datele contului dvs. Google. Puteți utiliza un cont existent sau să creați unul nou:

 

Permiteți uKit să efectueze următoarele acțiuni:

Atunci când website-ul este adăugat cu succes în cadrul Google Search Console, veți vedea următorul mesaj:

Asta înseamnă că website-ul dvs. va apărea în curând în rezultatele căutarii pe Google.

 


Statisticile website-ului sunt necesare pentru monitorizarea vizitatorilor website-ului.
Accesați Panoul Administrativ uKit dând click pe logo-ul uKit din partea stânga a ecranului:

Click pe Statistici:

 

Google Analytics


Click pe Conectare sub Google Analytics:

Apoi va fi necesar să oferiți permisiunea ca uKit să vă administreze contoarele în contul dvs. Google Analytics:

 

Atunci când website-ul este conectat cu succes la Google Analytics, veți vedea următorul mesaj:

Creați un cont cu Google Analytics dând click pe Cont nou:

Veți fi redirecționat către Google Analytics unde va fi necesar să completați formularul de înregistrare:

 

Click pe Get Tracking ID:

Citiți și acceptați termenii de utilizare ai serviciului Google Analytics:

Închideți această fereastră, mergeți înapoi la Panoul Administrativ uKit și dați click pe Am creat un cont:

Un contor Google Analytics a fost acum adăugat în cadrul website-ului dvs. uKit.

Ați finalizat configurarea inițială și ați lansat primul dvs. website. Acum puteți continua îmbunătățirea acestuia în cadrul Constructorului. În cazul în care aveți neclarități cu privire la platformă, vă recomandăm să accesați materialele din cadrul FAQ sau să contactați echipa de Asistență Tehnică.
 

 

uKit este un constructor de website-uri intuitiv și ușor de utilizat care vă permite să vă implementați ideile așa cum doriți. Este atât de simplu de utilizat încât un artist va putea să-și creeze un portofoliu, un om de afaceri — un magazin online, un critic de restaurante — o carte de vizită online, un călător — un blog personal, totul pe cont propriu. Nu este nevoie să apelați la studio-uri de design sau să faceți cursuri de dezvoltare de website-uri. Puteți crea un site în doar câteva ore, trăgând și editând elementele dorite printr-un singur click.

De ce să alegeți uKit pentru crearea website-ului? Răspunsul este simplu — are numeroase avantaje față de alți constructori și vă oferă toate instrumentele necesare pentru crearea unui site.

 

Simplu și convenabil. uKit nu necesită cunoștințe specializare de creare de site-urui dau dezvoltare de software. Chiar și cei fără niciun fel de cunoștințe tehnice pot crea un website și să aibă un rezultat excelent. În cadrul constructorului puteți să adăuga, modifica, șterge sau personaliza cu ușurință orice element al viitorului website.

 

 

Design-uri deosebite. Fiecare website creat prin intermediul uKit va atrage vizitatori datorită design-urilor deosebite. După înregistrare, veți avea o gamă variată de șabloane din care puteți alege varianta cea mai potrivită. Toate șabloanele au un aspect spectaculor și diferă nu doar prin design cât și prin structură. Bineînțeles, dvs. sunteți cel care va stabili cum va arăta în final șablonul ales, prin adăugarea de noi elemente, înlocuirea imaginilor, schimbarea fonturilor, a elementelor din meniu și multe altele.

 

Widget-uri integrate. uKit oferă o gamă variată de widget-uri integrate care se pot conecta rapid, în doar câteva click-uri. Într-un mod similar, puteți extinde opțiunile website-ului prin adăugarea de servicii terțe. În cadrul uKit veți găsi widget-uri pentru magazin online, media (SoundCloud, SlideShare), pentru interacțiunea cu clienții (MailChimp, LiveAgent, LiveChat, JivoChat), pentru rețele sociale populare (Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, VK) și multe altele.

 

Adaptiv. Toate design-urile uKit sunt adaptive și arată impecabil pe orice tip de ecran, indiferent de tipul de dispozitiv (telefon mobil, tabletă, laptop sau PC)  — elementele își vor modifica dimensiunea și site-ul se va adapta. Astfel, vizitatorii vor putea sta la curent cu toate actualizările.

 
 

Buget redus. uKit oferă cele mai bune tarife pentru opțiunile premium. În funcție de preferințele dvs. și instrumentele necesare, puteți alege unul dintre cele 4 tipuri de abonamente care vă oferă opțiuni suplimentare: Premium, Premium+, eCommerce sau Pro. Tarifele abonamentelor vor fi scădea, pe măsură ce crește perioada pentru care le achiziționați. Cu cât este mai lung ciclul de abonare, cu atât veți avea mai multe beneficii.

 

Promovare rapidă. După ce ați creat cu succes website-ul, puteți începe să-l promovați. În cadrul Panoului Administrativ, veți putea vedea cum se comportă website-ul în ceea ce privește partea de promovare și veți primi sfaturi despre cum să vă optimizați site-ul pentru Google. Pentru a grăbi procesul de indexare, puteți să-l adăugați în cadrul Google Search Console și să activați Google Analytics pentru a colecta statistici direct din Panoul Administrativ uKit.

 

Actualizări regulate. Cea mai importantă parte a uKit o reprezintă actualizările regulate și lansările de opțiuni noi. Dezvoltatorii noștri actualizează constructorul în mod regulat: adaugă design-uri noi, implementează opțiuni interesante și adaugă noi instrumente. Acest lucru ne ajută să creăm cele mai bune condiții pentru utilizatorii noștri și să ne asigurăm de buna funcționare a website-urilor acestora.

 

Crează un website

Tehnologia este acum extrem de importantă pentru noi, mai ales atunci când vine vorba de internet. Puteți achiziționa din confortul casei orice produse, să ascultați muzică, să vedeți un film, fotografii realizate de diferiți artiști, puteți comanda pizza, aplica pentru un loc de muncă și multe altele. Din ce în ce mai mulți proprietari de afaceri se decid să creeze un website pentru a simplifica interacțiunea cu clienții.

Dacă doriți să vă duceți afacerea la următorul nivel, să atrageți constant trafic nou, să îmbunătățiți imaginea companiei, sau dacă sunteți un artist și doriți să arătați fanilor lucrările dvs. — cu siguranță ar trebui să luați în calcul crearea propriului website.

Dar, tarifele pentru crearea unui site și serviciile studio-urilor de design sunt destul de mari și, de multe ori ideea de a crea un website nu mai devine realitate. Din fericire, dezvoltarea unui website este mai ușoară ca oricând, datorită uKit. Chiar dacă nu aveți cunoștințe tehnice, cu uKit vă puteți crea propriul site de prezentare, o carte de vizită online sau chiar un magazin, fără a fi necesară o investiție financiară extrem de mare.

Bineînțeles, sunt multe lucruri care trebuie luate în considerare înainte de crearea unui website: cine reprezintă grupul țintă, ce roluri poate avea acest website și ce beneficii vă oferă. O carte de vizită, un magazin online, un portofoliu, prezentare de produs, website-ul unei corporații — fiecare dintre acestea se presupune a fi creat pentru un anumit tip de afacere. Cu uKit, puteți crea cu ușurință oricare din aceste website-uri, alegând unul dintre design-urile noastre și personalizându-l în funcție de nevoi și preferințe.

 

De exemplu, un magazin online este esențial companiilor care comercializează diferite produse și doresc să pătrundă pe piața online. Un astfel de magazin vă va crește vânzările și, implicit, și veniturile. Există 3 modalități de a crea un magazin prin intermediul uKit:

  • cu ajutorul widget-ului Produs
  • cu un widget extern din partea Ecwid
  • cu widget-urile Card sau Listă de prețuri

Website-ul unei corporații va fi util pentru creșterea notorietății brand-ului. Pentru potențialii dvs. clienți, acesta va deveni sursa principală pentru informații despre companie și punctul de plecare pentru colaborări de succes. Datorită uKit veți avea control complet asupra textelor, imaginilor de pe site, precum și a altor detalii legate de brand-ul companiei.

Un blog este un website mult mai personalizat și este creat de cei care doresc să-și împărtășească gândurile, să găsească noi prieteni sau parteneri de afaceri, să-și promoveze numele și să obțină profit. Cu design-urile adaptive uKit, blog-ul dvs. poate fi vizualizat de oriunde, de pe orice dispozitiv.

Un portofoliu este necesar pentru persoanele creative: muzicieni, fotografi, scriitori, etc. Un website personal poate menține interesul fanilor și, în același timp, vă permite să vă arătați lucrările unei noi audiențe, astfel încât să le treziți curiozitatea cu privire la creațiile dvs. A vă lansa în mediul online vă va oferi posibilitatea de a atrage atenția mult mai multor persoane. Și, ce este cel mai important, cu ajutorul uKit veți putea ține evidența utilizatorilor și analiza statisticile website-ului prin Google Analytics.

În concluzie, există mai multe modalități prin care un website vă aduce beneficii:

  • creșteți notorietatea brand-ului
  • atrageți noi clienți într-un mod mai eficient
  • creșteți numărul comenzilor și a veniturilor
  • îmbunătățiți interacțiunea și comunicarea cu clienții dvs.
  • vă oferă oportunitatea de a împărtăți creativitatea și ideile dvs. cu numeroase persoane

În orice caz, un website este un instrument eficient și multifuncționale care vă va ajuta afacerea să crească și să de dezvolte în direcția corectă, iar uKit vă oferă instrumentele necesare, în acest sens.

uKit este constructorul numărul unu de website-uri pentru afaceri. Acesta vă permite să creați un website unic pentru promovarea afacerii, chiar dacă nu aveți cunoștințe în domeniu. Nu este necesar să aveți cunoștințe de cod sau să dați o avere studio-urilor de design — uKit este intuitiv și ușor de utilizat de toată lumea.

uKit vă va ajuta să creați o pagină de prezentare, un magazin online, un portofoliu sau chiar o carte de vizită online. Ce este cel mai important, după ce veți fi alocat doar câteva ore creării unui website, acesta va fi gata pentru a fi prezentat clienților și chiar promovat pe Google. Chiar dacă nu știți cum să începeți promovarea website-ului, instrumentele uKit vă vor fi extrem de utile. Apoi, cu ajutorul serviciului de statistici oferit de Google Analytics, veți putea să creați o strategie pentru website.

Nu va fi necesar să dezvoltați un design pentru website pe cont propriu sau să utilizați coduri — uKit oferă peste 200 de șabloane predefinite, care se vor adapta pe orice dispozitiv, de la telefoane mobile, tablete și până la laptopuri și PC-uri. Procesul de personalizare a website-ului va fi finalizat în doar câteva click-uri - după aceasta, veți putea modifica șablonul după preferințe și să vă adăugați propriul conținut.

Pentru a putea testa toate opțiunile din cadrul constructorului, veți primi o perioadă de probă de 14 zile. Considerăm că aceasta este cea mai bună variantă pentru a testa platforma și a vă asigura că este soluția potrivită pentru dvs. Apoi, dacă doriți să beneficiați în continuare de acest serviciu, sau chiar să aveți și opțiuni mai avansate pentru dezvoltarea website-ului, vă invităm să accesați unul dintre abonamentele: Premium, Premium+, Commerce sau Pro. Un bonus pentru clienții fideli: cu cât este mai lungă perioada de abonare, cu atăt va crește reducerea de care veți beneficia!

uKit este un constructor de website-uri ușor de utilizat, convenabil și care se dezvoltă constant. Dacă nu doriți să începeți aprofundarea cunoștințelor de programare sau să cheltuiți sume mari apelând la studio-uri de design, atunci uKit este soluția ideală pentru dvs.

 
 

O mare varietate de design-uri este unul dintre avantajele oferite de către constructorul de website-ul uKit. Acestea diferă ca și structură, design, imagini, scheme de culori și texte predefinite. Toate design-urile oferite arată spectaculos și, cu siguranță, vor atrage cu succes noi clienți. Puteți alege din peste 300 de design-uri împărțite pe categorii: auto, arhitectură și design, electronice și electrocasnice, mobilier, sănătate și îngrijire medicală, sport și fitness și multe altele — în total 37 de categorii și un set de șabloane generale. Prin alegerea unui design dintr-o anumită categorie, veți simplifica procesul de personalizare a website-ului deoarece va avea, în mod automat, texte și imagini demo. Tot ce trebuie să faceți este să-l personalizați în funcție de preferințe.

Cu acest set de design-uri, afacerea dvs. va avea un punct bun de plecare. Dar, bineînțeles, toți proprietarii de afaceri își doresc creșterea veniturilor. Acest lucru este posibil cu ajutorul șabloanelor premium uKit. Datorită celor mai bune soluții de design, aceste șabloane au un aspect modern și atractiv. Veți avea posibilitatea de a îmbunătăți și personaliza website-ul, ceea ce vă va ajuta să obțineți mai rapid venituri suplimentare prin comercializarea de produse și servicii.

Design-urile premium sunt disponibile la un cost accesibil. Acestea pot fi achiziționate separat de abonament pentru doar $20. Indiferent de planul tarifar pe care-l aveți, design-ul achiziționat poate fi utilizat pentru un număr nelimitat de website-uri în cadrul contului dvs. Această soluție este mult mai ieftină decât dacă ați cumpăra șablonul de la părți terțe și o metodă mult mai accesibilă financiar decât dacă ați comanda o soluție personalizată de la un studio de design. De asemenea, veți avea acces nelimitat la oricare din șabloanele premium, dacă dețineți unul dintre abonamentele Premium+, eCommerce sau Pro.

Pentru moment, există 6 design-uri premium: Piese auto, Agenție imobiliară, Birou arhitectură, Materiale de construcție, Școală de muzică, Learn&Travel. Bineînțeles, acestea sunt doar titluri pe care le puteți modifica oricând, alături de orice alte informații considerați necesar. Design-urile premium pot fi accesate prin activarea filtrului Doar design-uri premium.

Înainte de a lua decizia finală cu privire la un design premium, puteți da click pe butonul Previzualizare pentru a găsi șablonul potrivit pentru dvs. În modul de previzualizare, puteți verifica design-ul șablonului, structura, cum arată pe diferite dispozitive, alegând una din schemele de culori existente.
Cu un design premium, nu aveți nevoie să irosiți timp aranjând și configurând elementele website-ului. Acestea sunt create în mod special pentru a asigura cea mai bună experiență pentru vizitatorii website-ului. Înlocuirea textelor standard cu unele personalizate este suficient pentru a avea un website pregătit pentru a-și întâmpina primii vizitatori.

De asemenea, am îmbunătățit modul de funcționare a meniului de navigare în cadrul design-urilor premium, pentru dispozitivele mobile. Acum, meniul rulant are un design modern și este mult mai convenabil de accesat de pe ecranele de mici dimensiuni.

Efectul hover este încă una dintre opțiunile interesante ale șabloanelor premium. Atunci când vizitatorii trec cu mouse-ul peste o imagine a site-ului, aceasta “prinde viață” maximizându-se/minimizându-se. Efectul hover va face orice website mai antrenant și interesant. Utilizatorii vor fi tentați să treacă cu mouse-ul peste elementele site-ului pentru a vedea ce se întâmplă cu imaginile. Ca rezultat, aceștia vor petrece mai mult timp pe site, fiind expuși produselor și serviciilor companiei — astfel, cresc șansele pentru o vânzare reușită.

Considerăm că nu mai este necesar să menționăm că achiziția unui design premium pentru website-ul dvs. va aduce un plus afacerii pe care o administrați.