uKit
Întrebări și răspunsuri

uKit este constructorul numărul unu de website-uri pentru afaceri. Acesta vă permite să creați un website unic pentru promovarea afacerii, chiar dacă nu aveți cunoștințe în domeniu. Nu este necesar să aveți cunoștințe de cod sau să dați o avere studio-urilor de design — uKit este intuitiv și ușor de utilizat de toată lumea.

uKit vă va ajuta să creați o pagină de prezentare, un magazin online, un portofoliu sau chiar o carte de vizită online. Ce este cel mai important, după ce veți fi alocat doar câteva ore creării unui website, acesta va fi gata pentru a fi prezentat clienților și chiar promovat pe Google. Chiar dacă nu știți cum să începeți promovarea website-ului, instrumentele uKit vă vor fi extrem de utile. Apoi, cu ajutorul serviciului de statistici oferit de Google Analytics, veți putea să creați o strategie pentru website.

Nu va fi necesar să dezvoltați un design pentru website pe cont propriu sau să utilizați coduri — uKit oferă peste 200 de șabloane predefinite, care se vor adapta pe orice dispozitiv, de la telefoane mobile, tablete și până la laptopuri și PC-uri. Procesul de personalizare a website-ului va fi finalizat în doar câteva click-uri - după aceasta, veți putea modifica șablonul după preferințe și să vă adăugați propriul conținut.

Pentru a putea testa toate opțiunile din cadrul constructorului, veți primi o perioadă de probă de 14 zile. Considerăm că aceasta este cea mai bună variantă pentru a testa platforma și a vă asigura că este soluția potrivită pentru dvs. Apoi, dacă doriți să beneficiați în continuare de acest serviciu, sau chiar să aveți și opțiuni mai avansate pentru dezvoltarea website-ului, vă invităm să accesați unul dintre abonamentele: Premium, Premium+, Commerce sau Pro. Un bonus pentru clienții fideli: cu cât este mai lungă perioada de abonare, cu atăt va crește reducerea de care veți beneficia!

uKit este un constructor de website-uri ușor de utilizat, convenabil și care se dezvoltă constant. Dacă nu doriți să începeți aprofundarea cunoștințelor de programare sau să cheltuiți sume mari apelând la studio-uri de design, atunci uKit este soluția ideală pentru dvs.