uKit
Întrebări și răspunsuri

Cu doar câtiva ani în urmă, cei care adresau această întrebare ar fi primit o privire confuză, dar acum, crearea unui website complet, adaptiv, cu întregul conținut importat dintr-o rețea socială durează doar câteva minute - asta datorită uKit!

 

Este securizat?

Cu siguranță, acesta este primul lucru de care trebuie să vă faceți griji, având în vedere că multor persoane li s-a spart conturile de pe rețelele sociale.
uKit utilizarea un API oficial al Facebook și tot schimbul de date are loc prin intermediul unui protocol securizat HTTPS care elimină complet riscul ca informațiile dvs. să fie preluate de altcineva.

 

Ce se va întâmpla cu grupul/comunitatea mea?

A doua întrebare frecvent întâlnită și în directă legătură cu prima, apare din același motiv - acei utilizatori care administrează o comunitate Facebook se pot teme de modul în care conversia le-ar putea afecta pagina în care au investit timp și efort (chiar și resurse financiare pentru promovare).

Nimic - asta se va întâmpla. Convertorul uKit Alt nu transformă grupul din media socială într-un website ci creează o copie unică a datelor de pe pagină și le aranjează într-un mod potrivit pe website-ul creat în mod automat. Numele comunității va fi amplasat în partea de sus a website-ului (antet), postările dvs. — pe pagina Știri, un link către grup — în Contacte și așa mai departe.

Așadar, în doar câteva minute veți avea un website complet, care va conține datele companiei și o listă cu serviciile oferite. Website-ul poate fi promovat pe Google pentru a atrage noi clienți, care nu au conturi în media socială sau consideră că acestea nu sunt suficient de serioase pentru a administra o afacere.

 

Ce rețele sociale permit conversia?

Pentru moment, oferim un convertor pentru paginile Facebook. Am ales această rețea din 2 motive: primul, este populară în rândul utilizatorilor de internet și, al doilea, oferă un API intuitiv și ușor de utilizat care permite preluarea datelor necesare pe un website, fără absolut niciun risc.

 

Trebuie să fiu proprietarul grupului sau admin pentru a-l converti într-un website?

Nu este necesar. Totuși, dacă veți converti o comunitate care aparține altcuiva, ar trebui să rețineți următoarele lucruri:

  • nu veți putea copia informații suplimentare precum recenzii sau produse/servicii oferite în cadrul grupului
  • există riscul de a încălca drepturile de autor iar website-ul poate fi blocat la solicitarea deținătorului

În alte cuvinte, convertirea unui grup care aparține altcuiva nu prea are sens. Poate fi realizat dacă sunteți interesat de această opțiune și doriți să o testați, sau să vă surprindeți un prieten.

Pe lângă acestea, instrumentul este destinat administratorilor comunităților din rețelele care consideră necesară creșterea audienței și doresc să-și ducă afacerea dincolo de rețelele sociale.

 

Cât costă acest serviciu?

La această întrebare importantă ne face întotdeauna plăcere să oferim un răspuns deoarece conversia unei pagini din rețelele sociale într-un website uKit este complet gratuită. “Care este șmecheria?” - asta întreabă, de regulă, utilizatorii atunci când află că nu percepem nicio taxă pentru transferul datelor pe un website uKit.

De fapt, nu este nicio șmecherie deoarece website-ul va fi găzduit pe uKit, la un cost lunar moderat, începând de la $3.5 pentru găzduire nelimitată. În plus, după conversia paginii de Facebook, veți beneficia de o perioadă de probă gratuită de 14 zile. Este mai mult decât suficient pentru a vedea dacă acest website este ceea ce aveți nevoie, dacă vă ajută afacerea și dacă merită să fie păstrat. Dacă la finalul acestei perioade veți realiza că aveți o viziune diferită asupra site-ului sau nu aveți nevoie de acesta, veți putea să-l ștergeți în orice moment.

Transformați-vă pagina de Facebook intr-un website

 

Sfat:
Nu aveți timp să vă creați website-ul sau considerați că trebuie să fie unul mai special? Comandați un website complet personalizat și specialiștii noștri îl vor crea în doar 10 zile.

Cel mai probabil, pagina nu este încă publicată sau are anumite limitări. Puteți verifica și modifica acest lucru în setările paginii.

Preluăm imaginile, coperta, logo-ul, tema, postările din feed, datele de contact, recenziile, evenimentele, datele paginii.

Avem anumite limitări în ceea ce privesc datele pentru o conversie rapidă. La acest moment limitările sunt: 12 recenzii, 50 fotografii, 50 postări, 12 evenimente. Dacă aveți nevoie să adăugați mai multe date, acest lucru poate fi realizat la cerere.

Da, puteți importa până la 30 de pagini care vă aparțin și până la 5 pagini care au un alt proprietar.

Acestuia i se va atribui un subdomeniu precum 9dglb1zobb8n.ukit.me. Mai târziu, veți putea conecta la website un domeniu personalizat sau să achiziționați unul, în cazul în care nu aveți deja.

Dacă sunteți mulțumit de aspectul website-ului, trebuie să-l publicați. Apoi, activași statisticile, verificați website-ul cu ajutorul Google, conectați sau achiziționați un domeniu și abonați-vă la unul din planurile tarifare oferite. Apoi, vă puteți actualiza și promova website-ul.