uKit
Întrebări și răspunsuri
 
 

O mare varietate de design-uri este unul dintre avantajele oferite de către constructorul de website-ul uKit. Acestea diferă ca și structură, design, imagini, scheme de culori și texte predefinite. Toate design-urile oferite arată spectaculos și, cu siguranță, vor atrage cu succes noi clienți. Puteți alege din peste 300 de design-uri împărțite pe categorii: auto, arhitectură și design, electronice și electrocasnice, mobilier, sănătate și îngrijire medicală, sport și fitness și multe altele — în total 37 de categorii și un set de șabloane generale. Prin alegerea unui design dintr-o anumită categorie, veți simplifica procesul de personalizare a website-ului deoarece va avea, în mod automat, texte și imagini demo. Tot ce trebuie să faceți este să-l personalizați în funcție de preferințe.

Cu acest set de design-uri, afacerea dvs. va avea un punct bun de plecare. Dar, bineînțeles, toți proprietarii de afaceri își doresc creșterea veniturilor. Acest lucru este posibil cu ajutorul șabloanelor premium uKit. Datorită celor mai bune soluții de design, aceste șabloane au un aspect modern și atractiv. Veți avea posibilitatea de a îmbunătăți și personaliza website-ul, ceea ce vă va ajuta să obțineți mai rapid venituri suplimentare prin comercializarea de produse și servicii.

Design-urile premium sunt disponibile la un cost accesibil. Acestea pot fi achiziționate separat de abonament pentru doar $20. Indiferent de planul tarifar pe care-l aveți, design-ul achiziționat poate fi utilizat pentru un număr nelimitat de website-uri în cadrul contului dvs. Această soluție este mult mai ieftină decât dacă ați cumpăra șablonul de la părți terțe și o metodă mult mai accesibilă financiar decât dacă ați comanda o soluție personalizată de la un studio de design. De asemenea, veți avea acces nelimitat la oricare din șabloanele premium, dacă dețineți unul dintre abonamentele Premium+, eCommerce sau Pro.

Pentru moment, există 6 design-uri premium: Piese auto, Agenție imobiliară, Birou arhitectură, Materiale de construcție, Școală de muzică, Learn&Travel. Bineînțeles, acestea sunt doar titluri pe care le puteți modifica oricând, alături de orice alte informații considerați necesar. Design-urile premium pot fi accesate prin activarea filtrului Doar design-uri premium.

Înainte de a lua decizia finală cu privire la un design premium, puteți da click pe butonul Previzualizare pentru a găsi șablonul potrivit pentru dvs. În modul de previzualizare, puteți verifica design-ul șablonului, structura, cum arată pe diferite dispozitive, alegând una din schemele de culori existente.
Cu un design premium, nu aveți nevoie să irosiți timp aranjând și configurând elementele website-ului. Acestea sunt create în mod special pentru a asigura cea mai bună experiență pentru vizitatorii website-ului. Înlocuirea textelor standard cu unele personalizate este suficient pentru a avea un website pregătit pentru a-și întâmpina primii vizitatori.

De asemenea, am îmbunătățit modul de funcționare a meniului de navigare în cadrul design-urilor premium, pentru dispozitivele mobile. Acum, meniul rulant are un design modern și este mult mai convenabil de accesat de pe ecranele de mici dimensiuni.

Efectul hover este încă una dintre opțiunile interesante ale șabloanelor premium. Atunci când vizitatorii trec cu mouse-ul peste o imagine a site-ului, aceasta “prinde viață” maximizându-se/minimizându-se. Efectul hover va face orice website mai antrenant și interesant. Utilizatorii vor fi tentați să treacă cu mouse-ul peste elementele site-ului pentru a vedea ce se întâmplă cu imaginile. Ca rezultat, aceștia vor petrece mai mult timp pe site, fiind expuși produselor și serviciilor companiei — astfel, cresc șansele pentru o vânzare reușită.

Considerăm că nu mai este necesar să menționăm că achiziția unui design premium pentru website-ul dvs. va aduce un plus afacerii pe care o administrați.