uKit
Întrebări și răspunsuri

Tehnologia este acum extrem de importantă pentru noi, mai ales atunci când vine vorba de internet. Puteți achiziționa din confortul casei orice produse, să ascultați muzică, să vedeți un film, fotografii realizate de diferiți artiști, puteți comanda pizza, aplica pentru un loc de muncă și multe altele. Din ce în ce mai mulți proprietari de afaceri se decid să creeze un website pentru a simplifica interacțiunea cu clienții.

Dacă doriți să vă duceți afacerea la următorul nivel, să atrageți constant trafic nou, să îmbunătățiți imaginea companiei, sau dacă sunteți un artist și doriți să arătați fanilor lucrările dvs. — cu siguranță ar trebui să luați în calcul crearea propriului website.

Dar, tarifele pentru crearea unui site și serviciile studio-urilor de design sunt destul de mari și, de multe ori ideea de a crea un website nu mai devine realitate. Din fericire, dezvoltarea unui website este mai ușoară ca oricând, datorită uKit. Chiar dacă nu aveți cunoștințe tehnice, cu uKit vă puteți crea propriul site de prezentare, o carte de vizită online sau chiar un magazin, fără a fi necesară o investiție financiară extrem de mare.

Bineînțeles, sunt multe lucruri care trebuie luate în considerare înainte de crearea unui website: cine reprezintă grupul țintă, ce roluri poate avea acest website și ce beneficii vă oferă. O carte de vizită, un magazin online, un portofoliu, prezentare de produs, website-ul unei corporații — fiecare dintre acestea se presupune a fi creat pentru un anumit tip de afacere. Cu uKit, puteți crea cu ușurință oricare din aceste website-uri, alegând unul dintre design-urile noastre și personalizându-l în funcție de nevoi și preferințe.

 

De exemplu, un magazin online este esențial companiilor care comercializează diferite produse și doresc să pătrundă pe piața online. Un astfel de magazin vă va crește vânzările și, implicit, și veniturile. Există 3 modalități de a crea un magazin prin intermediul uKit:

  • cu ajutorul widget-ului Produs
  • cu un widget extern din partea Ecwid
  • cu widget-urile Card sau Listă de prețuri

Website-ul unei corporații va fi util pentru creșterea notorietății brand-ului. Pentru potențialii dvs. clienți, acesta va deveni sursa principală pentru informații despre companie și punctul de plecare pentru colaborări de succes. Datorită uKit veți avea control complet asupra textelor, imaginilor de pe site, precum și a altor detalii legate de brand-ul companiei.

Un blog este un website mult mai personalizat și este creat de cei care doresc să-și împărtășească gândurile, să găsească noi prieteni sau parteneri de afaceri, să-și promoveze numele și să obțină profit. Cu design-urile adaptive uKit, blog-ul dvs. poate fi vizualizat de oriunde, de pe orice dispozitiv.

Un portofoliu este necesar pentru persoanele creative: muzicieni, fotografi, scriitori, etc. Un website personal poate menține interesul fanilor și, în același timp, vă permite să vă arătați lucrările unei noi audiențe, astfel încât să le treziți curiozitatea cu privire la creațiile dvs. A vă lansa în mediul online vă va oferi posibilitatea de a atrage atenția mult mai multor persoane. Și, ce este cel mai important, cu ajutorul uKit veți putea ține evidența utilizatorilor și analiza statisticile website-ului prin Google Analytics.

În concluzie, există mai multe modalități prin care un website vă aduce beneficii:

  • creșteți notorietatea brand-ului
  • atrageți noi clienți într-un mod mai eficient
  • creșteți numărul comenzilor și a veniturilor
  • îmbunătățiți interacțiunea și comunicarea cu clienții dvs.
  • vă oferă oportunitatea de a împărtăți creativitatea și ideile dvs. cu numeroase persoane

În orice caz, un website este un instrument eficient și multifuncționale care vă va ajuta afacerea să crească și să de dezvolte în direcția corectă, iar uKit vă oferă instrumentele necesare, în acest sens.