uKit
Întrebări și răspunsuri
 

uKit este un constructor de website-uri intuitiv și ușor de utilizat care vă permite să vă implementați ideile așa cum doriți. Este atât de simplu de utilizat încât un artist va putea să-și creeze un portofoliu, un om de afaceri — un magazin online, un critic de restaurante — o carte de vizită online, un călător — un blog personal, totul pe cont propriu. Nu este nevoie să apelați la studio-uri de design sau să faceți cursuri de dezvoltare de website-uri. Puteți crea un site în doar câteva ore, trăgând și editând elementele dorite printr-un singur click.

De ce să alegeți uKit pentru crearea website-ului? Răspunsul este simplu — are numeroase avantaje față de alți constructori și vă oferă toate instrumentele necesare pentru crearea unui site.

 

Simplu și convenabil. uKit nu necesită cunoștințe specializare de creare de site-urui dau dezvoltare de software. Chiar și cei fără niciun fel de cunoștințe tehnice pot crea un website și să aibă un rezultat excelent. În cadrul constructorului puteți să adăuga, modifica, șterge sau personaliza cu ușurință orice element al viitorului website.

 

 

Design-uri deosebite. Fiecare website creat prin intermediul uKit va atrage vizitatori datorită design-urilor deosebite. După înregistrare, veți avea o gamă variată de șabloane din care puteți alege varianta cea mai potrivită. Toate șabloanele au un aspect spectaculor și diferă nu doar prin design cât și prin structură. Bineînțeles, dvs. sunteți cel care va stabili cum va arăta în final șablonul ales, prin adăugarea de noi elemente, înlocuirea imaginilor, schimbarea fonturilor, a elementelor din meniu și multe altele.

 

Widget-uri integrate. uKit oferă o gamă variată de widget-uri integrate care se pot conecta rapid, în doar câteva click-uri. Într-un mod similar, puteți extinde opțiunile website-ului prin adăugarea de servicii terțe. În cadrul uKit veți găsi widget-uri pentru magazin online, media (SoundCloud, SlideShare), pentru interacțiunea cu clienții (MailChimp, LiveAgent, LiveChat, JivoChat), pentru rețele sociale populare (Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, VK) și multe altele.

 

Adaptiv. Toate design-urile uKit sunt adaptive și arată impecabil pe orice tip de ecran, indiferent de tipul de dispozitiv (telefon mobil, tabletă, laptop sau PC)  — elementele își vor modifica dimensiunea și site-ul se va adapta. Astfel, vizitatorii vor putea sta la curent cu toate actualizările.

 
 

Buget redus. uKit oferă cele mai bune tarife pentru opțiunile premium. În funcție de preferințele dvs. și instrumentele necesare, puteți alege unul dintre cele 4 tipuri de abonamente care vă oferă opțiuni suplimentare: Premium, Premium+, eCommerce sau Pro. Tarifele abonamentelor vor fi scădea, pe măsură ce crește perioada pentru care le achiziționați. Cu cât este mai lung ciclul de abonare, cu atât veți avea mai multe beneficii.

 

Promovare rapidă. După ce ați creat cu succes website-ul, puteți începe să-l promovați. În cadrul Panoului Administrativ, veți putea vedea cum se comportă website-ul în ceea ce privește partea de promovare și veți primi sfaturi despre cum să vă optimizați site-ul pentru Google. Pentru a grăbi procesul de indexare, puteți să-l adăugați în cadrul Google Search Console și să activați Google Analytics pentru a colecta statistici direct din Panoul Administrativ uKit.

 

Actualizări regulate. Cea mai importantă parte a uKit o reprezintă actualizările regulate și lansările de opțiuni noi. Dezvoltatorii noștri actualizează constructorul în mod regulat: adaugă design-uri noi, implementează opțiuni interesante și adaugă noi instrumente. Acest lucru ne ajută să creăm cele mai bune condiții pentru utilizatorii noștri și să ne asigurăm de buna funcționare a website-urilor acestora.

 

Crează un website