uKit
Întrebări și răspunsuri

Un domeniu este un identificator unic pentru un website, pe internet. Mai mult de atât, proprietarii de website-uri utilizează cuvinte cheie care le descriu afacerea sau numele companiei, atunci când aleg un domeniu. Vă recomandăm să luați în considerare aceste aspecte deoarece acest mic șir de caractere vă vor ajuta vizitatorii să înțeleagă despre ce este afacerea dvs. și serviciile pe care le oferiți. Un domeniu ar trebui ales cu atenție — este primul lucru pe care-l văd clienții și de el depinde succesul website-ului. De exemplu, scriitorii și bloggerii pot utiliza o combinație a numelui ca și adresă, în timp ce companiile își pot utiliza denumirea sau cuvinte cheie legate de serviciile oferite. În orice fel, este extrem de important ca domeniul să fie ușor de reținut și de înțeles.

Alegerea extensiei corecte a domeniului este la fel de importantă. Asigurați-vă vă ați ales una care se potrivește afacerii dvs., luând în considerare industria de care aparțineți, precum și semnificația extensiilor domeniului. Dacă website-ul se adresează unei anumite țări, este recomandat să utilizați extensia acesteia ― .ro, .uk, .ca, .au etc. Extensiile tematice (.com, .biz, .net, .org, .info) merită a fi utilizate doar dacă se potrivește exact cu scopul lor. Dacă afacerea este una locală, luați în considerare adăugarea orașului în denumire, pentru a fi mai ușor clienților locali să vă găsească. De exemplu: FotografieCluj.ro.

Dar, alegerea și înregistrarea domeniului este doar o parte din ce trebuie să faceți. Următorul pas este să-l conectați la website-ul dvs. prin configurarea înregistrărilor DNS și alte detalii tehnice. Mai exact, achiziționați un domeniu de la o companie, spațiu de găzduire de la o alta iar website-ul propriu zis de la o a treia. Întregul proces este destul de neplăcut. Dacă doriți să aveți propriul domeniu, găzduire și un website minunat, toate într-un singur loc fără costuri mari, atunci uKit este soluția ideală. Acesta este un constructor de website-uri ușor de utilizat, astfel încât chiar și un începător poate fi expert.

Pentru a începe, trebuie să vă înregistrați. uKit vă permite să conectați un domeniu personalizat sau să achiziționați unul nou direct din Panoul Administrativ, oricând doriți. Iar, întregul proces va dura doar câteva minute.


De ce să achiziționez domeniul de la uKit?

  • În primul rând, cumpărați domeniul direct din Panoul Administrativ, interacționează rapid cu motoarele de căutare și va avea un rang mai înalt în rezultatele căutărilor.
  • În al doilea rând, la achiziționarea unui domeniu prin uKit deveniți proprietarul de drept al acestuia - domeniul vă va aparține doar dvs.
  • În al treilea rând, achiziționați domeniul din confortul casei, prin metoda de plată preferată - poate fi prin card sau prin PayPal.
  • În al patrulea rând, datorită interfeței intuitive a Panoului Administrativ, înregistrarea unui domeniu este extrem de ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să accesați Domenii > Achiziționare domeniu. Apoi, introduceți numele dorit și sistemul vă va oferi mai multe opțiuni cu diferite extensii pentru domeniu. Apoi, click pe Cumpără și introduceți datele de plată pentru a finaliza tranzacția. Ultima etapă va fi să completați formularul pentru proprietatea asupra domeniului.
  • În al cincilea rând, puteți conecta un domeniu la website pe cont propriu, extrem de rapid. Accesați secțiunea Domenii, selectați denumirea achiziționată și alegeți unul dintre website-urile la care doriți să-l conectați. Și asta este tot - nu mai sunt necesare alte acțiuni din partea dvs.
  • În final, puteți conecta un certificat SSL la website și nu vă va costa nimic. Vă va ajuta ca site-ul dvs. să aibă un rang mai bun în cadrul motoarelor de căutare.