uKit
FAQ – Tarife

Pentru a vă păstra website-ul funcțional după ce perioada de probă se finalizează, trebuie să achiziționați unul dintre abonamentele uKit. Pentru a selecta un abonament, dați click pe butonul "Deveniți utilizator Premium":

Veți fi redirecționat către pagina cu lista abonamentelor disponibile. Selectați varianta dorită, precum și perioada de abonare. Pentru mai multe informații referitoare la abonamente, consultați acest articol.

Dacă aveți un cod promoțional, dați click pe butonul "Aveți un cod promoțional?" și introduceți codul în formular. Acesta vă va oferi o reducere suplimentară pentru serviciile noastre.

După ce v-ați decis la tipul de abonament și perioadă, click pe butonul "Cumpără" de sub abonamentul dorit. Veți fi transferat către pagina de plată, unde aveți 2 metode disponibile:

 • Card bancar
 • Secțiunea Cardurile mele
 • PayPal

Cardurile mele

Când bifați opțiunea Salvează datele cardului pentru viitoare tranzacții, data viitoare când doriți să faceți o achiziție pe uKit, datele cardului vor fi introduse automat pe pagina de plată.

Puteți șterge un card dând click pe pictograma "coș" care apare la trecerea mouse-ului peste.

Puteți să vă duceți website-ul la nivelul următor prin achiziționarea unuia din abonamentele noastre:

 • Minim oferă o colecție extinsă de design-uri pe categorii de afaceri dar și găzduire securizată pentru website. Costul lunar pleacă de la $2,5/lună (în cazul plăților unice pentru o perioadă de 2 ani).
 • De Bază include toate opțiunile din abonamentul Minim, plus statistici avansate, chat online cu Asistența Tehnică, text dinamic și un pixel Facebook. Abonamentul este disponibil de la $5/lună.
 • eCommerce oferă acces la opțiunile incluse în abonamentul De Bază, având în plus instrumentele necesare creării unui magazin online. Abonamentul pleacă de la costul de $6/lună.
 • Pro este un abonament pentru utilizatori avansați. Include toate opțiunile din abonamentul eCommerce, dar și posibilități mai creative: editor coduri HTML, Google Tag Manager și scheme de culori personalizate. Costul lunar pleacă de la $7,5/lună.

Comparare abonamente

Notă:
După ce perioada de probă gratuita de 14 zile ajunge la final, website-ul dvs. va fi închis publicului, până când veți achiziționa unul dintre abonamente.

Puteți utiliza una dintre următoarele metode pentru a achiziționa un abonament uKit:

 • Carduri bancare Visa sau MasterCard
 • cardurile bancare din secțiunea Cardurile mele, dacă ați salvat detaliile pentru plăți viitoare
 • Sistemul de plăți PayPal

 

Notă:
Tarifele abonamentelor sunt afișate în dolari americani (USD). Dar, în funcție de valuta cardului, din cont vi se va retrage contravaloarea sumei în USD (la cursul valutar al băncii emitente).

Cardurile mele

Când bifați opțiunea Salvează datele cardului pentru viitoare tranzacții, data viitoare când doriți să faceți o achiziție pe uKit, datele cardului vor fi introduse automat pe pagina de plată.

Puteți șterge un card dând click pe pictograma "coș" care apare la trecerea mouse-ului peste.

Nu ați găsit o metodă de plată potrivită? Contactați-ne!

Oferim un sistem fix de reduceri în ceea ce privește abonamentele noastre. Cu cât este mai lungă perioada de abonare, cu atât mai mare va fi reducerea de care beneficiați:

 • 15% — la plata pe 3 luni
 • 20% — la plata pe 6 luni
 • 30% — la plata pe 12 luni
 • 50% — la plata pe 2 ani

Bonusuri uKit

Pentru fiecare prieten care se înregistrează și achiziționează un abonament, veți primi 30 de zile în plus la abonamentul dvs. curent. De asemenea, la înregistrare, prietenul va primi 30% reducere. Toată lumea are doar de câștigat!

 

Cum obțineți bonusul:

          1. Accesați secțiunea Bonusuri din Panoul Administrativ uKit.

          2. Oferiți link-ul unic a invitației prietenilor dvs. — puteți să-l trimiteți pe mail sau să-l publicați prin media socială.

 

          3. Prietenii trebuie să se întregistreze cu ajutorul link-ului dvs. și să achiziționeze un abonament. Aceștia vor primi 30% reducere la orice plată unică pe 1 sau 2 ani. 

Notă:
Prietenii care au deja un cont uKit trebuie să utilizeze codul dvs. promo la plată.

          4. Imediat ce acesta achiziționează abonamentul, dvs. veți primi 30 de zile în mod gratuit. Puteti alege website-ul pe care doriți să aplicați bonusul și să monitorizați istoricul acestora prin intermediul tab-ului Bonusurile mele.

Pe lângă aceasta, avem în mod regulat diferite promoții și oferim reduceri suplimentare. Urmăriți știrile pe blog-ul nostru oficial pentru a fi la curent cu toate ofertele speciale.
 

Perioada de probă de 14 zile vă oferă acces complet, gratuit, la toate opțiunile incluse în cadrul abonamentului Premium. Astfel puteți să testați, fără limitări, funcțiile platformei și să decideți dacă uKit este soluția potrivită pentru afacerea dvs.

Nu, website-ul nu va fi șters. La expirarea perioadei de probă nu veți mai avea posibilitatea de a vă publica website-ul, însă dvs. îl veți putea edita și previzualiza în continuare. Puteți să vă modificați site-ul până când considerați că este pregătit pentru a fi lansat online și atunci să achiziționați unul dintre abonamentele noastre - nu este obligatoriu ca acest moment să coincidă cu data expirării perioadei de probă. Abonamentele sunt disponibile începând cu 4$/lună.