uKit
Întrebări și răspunsuri

Oferim un sistem fix de reduceri în ceea ce privește abonamentele noastre. Cu cât este mai lungă perioada de abonare, cu atât mai mare va fi reducerea de care beneficiați:

  • 15% — la plata pe 3 luni
  • 20% — la plata pe 6 luni
  • 30% — la plata pe 12 luni
  • 50% — la plata pe 2 ani

Bonusuri uKit

Pentru fiecare prieten care se înregistrează și achiziționează un abonament, veți primi 30 de zile în plus la abonamentul dvs. curent. De asemenea, la înregistrare, prietenul va primi 30% reducere. Toată lumea are doar de câștigat!

 

Cum obțineți bonusul:

          1. Accesați secțiunea Bonusuri din Panoul Administrativ uKit.

          2. Oferiți link-ul unic a invitației prietenilor dvs. — puteți să-l trimiteți pe mail sau să-l publicați prin media socială.

 

          3. Prietenii trebuie să se întregistreze cu ajutorul link-ului dvs. și să achiziționeze un abonament. Aceștia vor primi 30% reducere la orice plată unică pe 1 sau 2 ani. 

Notă:
Prietenii care au deja un cont uKit trebuie să utilizeze codul dvs. promo la plată.

          4. Imediat ce acesta achiziționează abonamentul, dvs. veți primi 30 de zile în mod gratuit. Puteti alege website-ul pe care doriți să aplicați bonusul și să monitorizați istoricul acestora prin intermediul tab-ului Bonusurile mele.

Pe lângă aceasta, avem în mod regulat diferite promoții și oferim reduceri suplimentare. Urmăriți știrile pe blog-ul nostru oficial pentru a fi la curent cu toate ofertele speciale.