uKit
FAQ – General

Selectați browser-ul dvs. și urmați pașii de mai jos.

1. Click pe Ctrl + Shift + Del;

2. În fereastra Clear browsing data, debifați toate câmpurile, mai puțin Cached images and files, apoi selectați intervalul de timp pentru care browser-ul ar trebui să elimine datele.

3. Click pe Clear browsing data.

1. Apăsați tastele Ctrl + Shift + Del;

2. În fereastra Clear Recent History, apoi selectați intervalul de timp pentru care browser-ul ar trebui să elimine datele.

3. Deschideți meniul rulant Details și asigurați-vă că doar căsuța Cache este bifată

4. Click pe Clear Now.

1. Apăsați tastele Ctrl + Shift + Del;

2. În fereastra Clear browsing data, selectați intervalul de timp pentru care browser-ul ar trebui să elimine datele.

3. Asigurați-vă că doar căsuța Cached images and files este selectată și dați click pe Clear browsing data.

1. Apăsați pe tastele Ctrl + Shift + Del;

2. În fereastra Delete Browsing History, bifați Temporary Internet files. Asigurați-vă că nu ați selectat nicio altă opțiune.

3. Click pe Delete.

1. În bara de meniul, dați click pe Safari > Preferences > Advanced.

2. Activați Show Develop menu în bara meniu.

3. În bara de meniu, click pe Develop iar apoi alegeți Empty Caches.

1. Click pe pictograma "3 dots", apoi accesați Settings.

2. Sub tab-ul Clear browsing data, dați click pe Choose what to clear.

3. Bifați Cached data and files. Asigurați-vă că nimic altceva nu este selectat.

4. Click pe Clear.

Toate design-urile din cadrul uKit pot fi personalizate, în sensul că imaginile și textele pot fi înlocuite cu ușurință, în funcție de tema website-ului. Asta înseamnă că puteți alege un design din orice categorie disponibilă - alegeți în funcție de culorile, font-urile etc care vă plac cel mai mult. De exemplu, prin înlocuirea imaginilor standard cu unele personalizate, puteți transforma un design din categoria Medical într-unul pentru jocuri, sau puteți alege un design din categoria Cafenele & restaurante și să-l transformați într-un website pentru o firmă de curățenie.

 

Deseori, o afacere se extinde înafara granițelor țării de unde a pornit, și este necesar să vă adresați clienților care vorbesc o altă limbă. Proprietarii de afaceri sunt puși în fața încercării de a adapta propriile produse unei țări străine și să creeze o prezentare atractivă a acestora pe website.

Cum pot crea un website multilingvist prin uKit?

Din punct de vedere tehnic, o versiune localizată este un website separat, cu același conținut, dar cu un nume diferit. Atunci când versiunea principală a website-ului este gata, contactați echipa de suport uKit și specificați limba în care doriți să realizați localizarea. Vom crea pentru dvs. o copie a acestuia, astfel încât să nu fie necesar decât să traduceți textele.

O copie este creată având un nume de domeniu tehnic (subdomeniu). La trimiterea cererii către echipa de suport, puteți indica adresa tehnică pe care o preferați pentru website. De exemplu, dacă versiunea principală are adresa site.ukit.me, website-ul pe care-l localizați pentru Spania ar putea fi de forma sp-site.ukit.me.

Sfat:
Vă recomandăm să alegeți zone de domeniu internaționale, pentru website-uri multilingvistice, precum *.com, *.net, *.org.
Conectați domeniul personalizat website-ului principal (de exemplu, site.com). Apoi, creați și conectați subdomenii pentru versiunile site-ului, în funcție de limbă, de exemplu: en.site.com , pt.site.com

Trecerea de la o versiune a website-ului la alta, poate fi realizată prin:

 • widget-ul Buton
 • link-uri adăugate elementelor din meniu
 • butoane în antetul website-ului

Notă:
Puteți amplasa butoane pentru schimbarea limbii în antetul website-ului în mod individual, dacă aveți activ abonamentul Pro. Dacă aveți un alt tip de abonament, vă rugăm să contactați echipa de suport pentru a vă ajuta cu adăugarea butoanelor.

Trebuie să achiziționez un abonament suplimentar pentru fiecare versiune a unui website multilingvist?

A avea un website multilingvist - mai multe versiuni alea aceluiași website, dar în limbi diferite, nu presupune un cost suplimentar. După ce ați finalizat traducerea conținutului, contactați echipa de asistență tehnică și vă vom extinde abonamentul curent la toate versiunile localizate ale website-ului.

Website Demo

Programul nostru de afiliere vă permite să câștigați bani pentru invitarea noilor utilizatori în cadrul uKit și poate fi soluția ideală pentru webmasteri, blogeri, studio-uri de web-design sau proprietari de platforme populare.

Vă oferim:

 • 30% comision pentru toate plățile realizate de utilizatorii afiliați
 • Panoul de control pentru program
 • Termeni benefici
 • Plăți la cerere
 • Suport tehnic rapid

Aplică acum

După ce v-ați înregistrat în programul de afiliere, veți primi acces la panoul de control care vă permite să vizualizați statisticile detaliate pentru click și înregistrare.
 

Nu, singura variantă prin care site-ul va fi șters este dacă o faceți dvs. manual.

Pentru a șterge un website, accesați Panoul Administrativ al acestuia -> Setări -> Securitate.

Rețineți că această acțiune este una ireversibilă - după ștergere, nu veți mai avea posibilitatea de a restaura website-ul.

 

Insignele sunt mici premii pe care le acordăm website-urilor, în momentul realizării unor pași importanți în dezvoltarea acestora. Acesta este modul nostru de a vă felicita pentru munca depusă în dezvoltarea site-ului.

Puteți vedea toate insignele disponibile dând click pe butonul Toate insignele din Panoul Administrativ.
 

Fereastra care afișează mesajul A apărut o eroare este utilizată, în mod general, pentru detectarea erorilor mici. Este important pentru noi să colectăm datele cu privire la erorile care apar pe website.

Dacă ați primit această eroare, vă rugăm să o raportați către echipa de suport, specificând dispozitivul utilizat pentru editarea website-ului, sistemul de operare și versiunea browser-ului.

De asemenea, vă rugăm să realizați o captură de ecran cu eroarea, dar având consola browser-ului deschisă. Aceasta poate fi accesată prin combinația de taste Ctrl + Shift + I în marea majoritate a browserelor, iar apoi dați click pe tab-ul Console:

Unele extensii de browsere, care au ca scop blocarea reclamelor precum AdBlock, Adblock Plus, AdGuard etc, pot influența în mod negativ modul de funcționare al constructorului de website-uri. Vă recomandăm ori să le dezactivați atunci când lucrați pe website-ul dvs., ori să adăugați ukit.com în lista de excepții.

Când extensiile de blocare a reclamelor sunt activate, puteți întâmpina uneie din aceste situații:

 • este imposibil să adăugați o postare pe pagina Știri în modul Constructor
 • previzualizarea website-ului nu este afișată în mod corect
 • nu este permisă încărcarea scripturilor de sistem necesare pentru funcționarea corectă a website-ului
 • când dați click pe butonul Modifică din cadrul Panoului Administrativ uKit, website-ul se încarcă foarte încet