uKit
Întrebări și răspunsuri

Deseori, o afacere se extinde înafara granițelor țării de unde a pornit, și este necesar să vă adresați clienților care vorbesc o altă limbă. Proprietarii de afaceri sunt puși în fața încercării de a adapta propriile produse unei țări străine și să creeze o prezentare atractivă a acestora pe website.

Cum pot crea un website multilingvist prin uKit?

Din punct de vedere tehnic, o versiune localizată este un website separat, cu același conținut, dar cu un nume diferit. Atunci când versiunea principală a website-ului este gata, contactați echipa de suport uKit și specificați limba în care doriți să realizați localizarea. Vom crea pentru dvs. o copie a acestuia, astfel încât să nu fie necesar decât să traduceți textele.

O copie este creată având un nume de domeniu tehnic (subdomeniu). La trimiterea cererii către echipa de suport, puteți indica adresa tehnică pe care o preferați pentru website. De exemplu, dacă versiunea principală are adresa site.ukit.me, website-ul pe care-l localizați pentru Spania ar putea fi de forma sp-site.ukit.me.

Sfat:
Vă recomandăm să alegeți zone de domeniu internaționale, pentru website-uri multilingvistice, precum *.com, *.net, *.org.
Conectați domeniul personalizat website-ului principal (de exemplu, site.com). Apoi, creați și conectați subdomenii pentru versiunile site-ului, în funcție de limbă, de exemplu: en.site.com , pt.site.com

Trecerea de la o versiune a website-ului la alta, poate fi realizată prin:

  • widget-ul Buton
  • link-uri adăugate elementelor din meniu
  • butoane în antetul website-ului

Notă:
Puteți amplasa butoane pentru schimbarea limbii în antetul website-ului în mod individual, dacă aveți activ abonamentul Pro. Dacă aveți un alt tip de abonament, vă rugăm să contactați echipa de suport pentru a vă ajuta cu adăugarea butoanelor.

Trebuie să achiziționez un abonament suplimentar pentru fiecare versiune a unui website multilingvist?

A avea un website multilingvist - mai multe versiuni alea aceluiași website, dar în limbi diferite, nu presupune un cost suplimentar. După ce ați finalizat traducerea conținutului, contactați echipa de asistență tehnică și vă vom extinde abonamentul curent la toate versiunile localizate ale website-ului.

Website Demo