uKit
Întrebări și răspunsuri

Proprietarii de site-uri deseori se întreabă cum pot face paginile site-ului mai relevante pentru utilizatorii lor. Evident, dacă utilizatorii vad exact ce caută pe o pagină, se vor uita mai cu atenție la informația de pe site și atunci șansele sunt mai mari să efectueze acțiunile dorite.

Conținutul dinamic este o modalitate de a schimba textul în baza comportamentului, preferințelor și intereselor unui utilizator.

În uKit, puteți implementa un text dinamic cu ajutorul widget-ului Text. Această opțiune este disponibilă pentru abonamentele De Bază, eCommerce și Pro.

Pentru a stabili un text dinamic, dați click pe pictograma Text dinamic din setările widget-ului Text și adăugați o nouă variabilă.

În fereastra care se va deschide, stabiliți variabilele completând câmpurile:

  • URL Parametru: numele parametrului, Doar caractere latine și cifre sunt permise.
  • Nume variabilă: variabila este utilizată în cadrul editorului. Este general automat din URL-ul parametrului.
  • Text implicit: acest text este afișat atunci când URL parametru nu este stabilit.

Acum, puteți utiliza variabilele create, în cadrul textului. Copiați numele variabilei sau dați click pe pictograma Adaugă în text pentru a amplasa textul dinamic în locul dorit.

Cum funcționează textul dinamic?

Publicați website-ul și accesați editorul. În locul variabilei {{hotel}}, textul specificat în câmpul Text implicit va fi afișat.

Dacă adăugați parametrul variabilei create la link, textul din valoarea parametrului va fi afișat în locul variabilei. URL parametru este format astfel: semn de întrebare + nume variabilă + valoare variabilă cu semnul egal.

Priviți la exemplul de mai jos. Dacă introduceți informația de mai jos în bara de adresă:

  • http://3xned2w53.urest.org//?hotel=hostel

“Un hostel confortabil în inima orașului” va fi afișat pe website, în loc de will be displayed on the website instead of “Un {{hotel}} confortabil în inima orașului”.