uKit
Întrebări și răspunsuri

Widget-ul Spoiler vă va ajuta să aranjați navigarea pe site și structura paginii într-un mod mai convenabil. Vă permite să ascundeți texte lungi, descrieri detaliate, întrebări/răspunsuri și multe altele. Conținutul ascund va fi vizibil doar când dați click pe acesta, și va fi ascuns din nou, dând iar click pe el.

Amplasați widget-ul Spoiler pe pagina site-ului. Dând click pe acesta, setările se vor deschide în partea din stânga a paginii, dar și în panoul de deasupra widget-ului.

Dați click pe pictograma “picătură” pentru a modifica design-ul butonului. Următoarele setări de design sunt disponibile:

  • Pictogramă: selectați tipul pictogramei și culoarea din opțiunile disponibile
  • Separator: selectați culoarea separatorului din schema standard de culori a șablonului sau creați o schemă de culori personalizată, stabiliți grosimea și opacitatea
  • Spațiere: stabiliți spațierea în partea de sus și de jos

În partea stângă, puteți adăuga o clasă pentru widget.

Când dați click pe textul din Spoiler, setările acestuia se vor deschide. Fiecare titlu și text ascuns se pot personaliza în mod separat. Pentru a adăuga un text ascund, click pe pictograma “+”.

Următoarele setări de text sunt disponibile:

Pentru a șterge un element care nu este necesar din widget-ul Spoiler, click pe pictograma “coș” care apare atunci când treceți cu mouse-ul peste element.

Pentru a adăuga un element nou în cadrul widget-ului, click pe pictograma “+” de sub widget.