uKit
Întrebări și răspunsuri

SendPulse este o platformă care ofertă multiple canale de comunicare cu clienții: e-mail, notificări tip web push, SMS și Viber. Puteți trimite diferite tipuri de mesaje separat, sau chiar să le combinați în răspunsuri automate.

Pentru a conecta SendPulse la website-ul dvs., click pe butonul SendPulse din Panoul Administrativ.

Accesați sendpulse.com și înregistrați-vă în cadrul serviciului, sau autentificați-vă, dacă aveți deja un cont. Accesați tab-ul Push și click pe Add new website:

Introduceți numele domeniului principal al site-ului, în câmpul aferent, în formatul mysite.com și selectați tipul protocolului acestuia — HTTP sau HTTPS.

Notă:

Sau, puteți introduce numele domeniului în forma https://mysite.com/ și SendPulse va identifica automat protocolul acestuia.

Configurați tipul cererii de abonare și aspectul acestuia, apoi treceți la următorul pas.

Veți primi un cod pe care să-l adăugați pe site. Nu trebuie să instalați codul  — doar copiați ID-ul unic al website-ului. Iată un exemplu de ID: be02b659b02e92374761bff265682269_0

Mergeți înapoi la Panoul Administrativ uKit, introduceți ID-ul website-ului în câmpul pentru conectarea SendPulse, apoi dați click pe Save.

Dacă totul este realizat corect, veți vedea un pop-up ce vă va informa că SendPulse a fost conectat cu succes. Publicați website-ul astfel încât notificările tip push să înceapă să funcționeze.

Cum realizez o campanie tip push?
Accesați contul dvs. SendPulse, selectați website-ul și dați click pe Create a push campaign. Apoi, completați toate câmpurile necesare, configurați setările și dați click pe Send.

Notă:
Pentru a crea o campanie tip push, trebuie să aveți cel puțin un abonat. Accesați-vă website-ul și abonați-vă la notificări, astfel încât să puteți crea campaniile.

Notă:
Pentru mai multe informații cu privire la SendPulse, vă invităm să consultați secțiunea lor de Întrebări frecvente.