uKit
Întrebări și răspunsuri

O secțiune multi-pagină vă permite să creați o secțiune care se sincronizează pe toate paginile pe care aceasta este amplasată. Este perfectă pentru crearea unui antet/subsol pe pagină, de exemplu.

Pentru a crea o secțiune multi-pagină, accesați setările secțiunii, click pe Acțiuni și selectați  select Setări secțiune multi-pagină.

În fereastra care se va deschide, activați setarea, selectați paginile unde doriți ca secțiunea să apară și apoi dați click pe Aplică.

Secțiunea multi-pagină va apărea pe toate paginile selectate, în partea de sus, sub antet (în cazul în care acesta este activat). Puteți modifica poziția secțiunii pe fiecare pagină în parte, trăgând-o în locul dorit.

Secțiunea multi-pagină va fi marcată de o pictogramă verde. Dacă dați click pe aceasta, veți merge direct la setările sale.

Dacă modificați informațiile în cadrul unei secțiuni multi-pagină, pe orice pagină pe care aceasta este amplasată, modificările se vor aplica automat pe toate paginile.

Dacă dezactivați secțiunea multi-pagină, aceasta va deveni o secțiune obișnuită și va rămâne doar pe pagina unde vă aflați în momentul dezactivării.