uKit
Întrebări și răspunsuri

uKit este organizat în două părți pentru a lucra mai ușor cu website-ul dvs., și anume Panoul Administrativ și Constructor.

PANOUL ADMINISTRATIV

De fiecare dată când vă autentificați în contul dvs., veți putea vedea toate activitățile într-un singur loc, prin intermediul Panoului Administrativ uKit. De aici, puteți administra website-ul și realiza următoarele acțiuni:

  1. Vizualiza lista tuturor website-urilor proprii, precum și să creați unul nou. Selectând un alt site din listă, informațiile din Panoul Administrativ se vor modifica, astfel încât să reflecte datele site-ului ales.
  2. Accesa modul de editare al website-ului selectat.
  3. Publica website-ul.
  4. Achiziționa un abonament.

În partea inferioară a Panoului Administrativ, puteți:

  1. Administra plățile și vizualiza istoricul acestora.
  2. Achiziționa un domeniu personalizat sau conecta unul existent, precum și să administrați setările domeniului.
  3. Conecta Google Analytics și vizualiza statisticile vizitatorilor.
  4. Utiliza instrumentul de Promovare pentru a analiza nivelul de optimizare a website-ului pentru motoarele de căutare. Tot aici puteți verifica site-ul prin intermediul Google Search Console și marca locația acestuia pe Google Maps.
  5. Ascunde website-ul, astfel încât să nu fie vizibil publicului.
  6. Contacta echipa de Asistență Tehnică.

CONSTRUCTOR

Constructorul uKit este locul în care puteți personaliza și modifica website-ul. De aici, puteți modifica imaginile, textele, rearanja/adăuga secțiuni, modifica schemele de culori, adăuga noi elemente, previzualiza website-ul pe diferite dispozitive și multe altele.

Toate modificările se realizează prin intermediul meniului din partea stângă. De asemenea, oferă posibilitatea de a anula sau a reface acțiunile, crea copii de rezervă, publica website-ul și de a accesa direct Panoul Administrativ.