uKit
Întrebări și răspunsuri

O pagină multi link este o pagină care arată minunat pe dispozitivele mobile și conține toate link-urile către serviciile dvs. de messenger și ale paginilor din media socială. Aici, puteți adăuga și alte link-uri importante, precum și informații despre afacerea dvs.

Ce beneficii are?

Cel mai des, o pagină multi link este utilizată pentru Instagram, deoarece doar un singur link poate fi specificat în antetul profilului, dar poate fi utilă dacă o adăugați și pe alte rețele, precum Facebook, Twitter, Telegram, etc. Va fi de neînlocuit în câmpul informații despre dvs. sau despre brand-ul dvs.

Cum pot crea o pagină multi link, în mod gratuit?

Autentificați-vă în cadrul website-ului uSocial și accesați secțiunea multiple link page builder.

Introduceți informații generale despre dvs.: nume sau brand, informații importante despre dvs. și link-ul principal unde se pot afla mai multe informații despre dvs.

De asemenea, puteți adăuga utilizatorul de Instagram în câmpul principal, urmând formatul @my_instagram.

Apoi, alegeți profilurile media sociale pe care doriți să le adăugați în cadrul paginii multi link și apoi introduceți URL-urile în câmpurile corespunzătoare.

Selectați stilul dorit pentru pagina multi link și stabiliți stilul butonului.

Adăugați datele de contact în secțiunea corespunzătoare.

Scrieți utilizatorul de Telegram în câmpul destinat pentru Telegram. Dacă întâmpinați dificultăți în a-l găsi, puteți apela la ghidul nostru.

Pentru câmpurile WhatsApp, Viber și Call, introduceți numărul de telefonul pe care-l utilizați, în format internațional, începând cu prima cifră. Semnul "+" va fi adăugat în mod automat.

Felicitări! Acum aveți o pagină multi link pregătită pentru publicare. Derulați pagina până în partea de jos și dați click pe Publish.

În fereastra care se va deschide, previzualizați pagina și copiați link-ul către aceasta.

Adăugați link-ul acesteia în antetul profilului din conturile media sociale pentru a crește vânzările. Acum, clienții vă pot contacta prin metoda preferată.