uKit
Întrebări și răspunsuri

Un subdomeniu este o parte a domeniului principal care este separată de acesta printr-un punct, de exemplu help.ukit.com este un subdomeniu al ukit.com.

Dacă domeniul principal este deja conectat la un website creat prin intermediul uKit, puteți crea și conecta un subdomeniu la un alt website uKit în modul următor:

Accesați secțiunea Domenii din Panoul Administrativ uKit:

Sub secțiunea Domenii, click pe butonul Conectare domeniu și introduceți numele subdomeniului.

Notă:
Dacă aveți un domeniu achiziționat dinainte prin intermediul uKit sau dacă un website are deja atașat un domeniu, deschideți secțiunea Conectate la website și dați click pe butonul Conectare alt domeniu.

Introduceți numele subdomeniului.

Confirmați proprietatea asupra domeniului:

Serverele de nume uKit sunt deja indicate pentru un domeniu principal, aceleași NS vor fi stabilite automat pentru toate subdomeniile create. La al doilea pas, click pe Am configurat serverele de nume (NS):

Website-ul dvs. va fi disponibil imediat prin intermediul oricărui domeniu veți conecta.

Notă:
Este posibil să creați subdomenii multi-nivel care conțin mai mult de un subdomeniu separat prin punct, de exemplu ro.help.ukit.com.

 

Cum conectez un subdomeniu la un website non uKit?

Dacă aveți un website creat pe o altă platformă decât uKit și doriți să conectați un subdomeniu la acesta, accesați setările domeniului principal:

Adăugați o înregistrare pe domeniu de tip A sau CNAME și indicați subdomeniul dorit în cadrul câmpului Nume.

Un subdomeniu a fost creat, acum puteți să-l conectați la website-ul dvs.