uKit
Întrebări și răspunsuri

Puteți crea o prezentare de produs prin 2 modalități:

1. Cu ajutorul widget-ului Card 

În Constructor, identificați widget-ul Card sub tab-ul Conținut și trageți-l pe website.

Fiecare card afișează un anumit produs din magazin și puteți adăuga un număr nelimitat de card-uri pe oricare pagină a website-ului. Un clicl pe card va deschide setările acestuia care vă permit să:

  1. Selectați un design pentru card 
  2. Stabiliți modul de afișare a elementelor widget-ului
  3. Schimbați aria de click a widget-ului

Puteți atașa un link cardului, care vă va duce la descrierea detaliată a produsului sau către o pereastră tip pop-up. Pentru ca utilizatorii să poată da click pe card, treceți cursorul peste butonul cardului și dați click pe Adaugă un link, apoi configurați acest aspect în fereastra cu setări:

Notă:
Numele produsului va fi atribuit ferestrei tip pop-up și transmis împreună cu formularul de comandă, așadar veți putea utiliza același formular pentru toate produsele și, în același timp, veți ști prin ce card a fost transmisă comanda.

2. Cu ajutorul widget-ului Lista de prețuri

În cadrul Constructorului, veți găsi widget-ul Lista de prețuri sub tab-ul Conținut - trageți-l în locul dorit de pe website.

Click pe widget și modificați design-ul acestuia la Vertical în panoul din partea stângă. Tot aici, veți putea afișa/ascunde anumite elemente ale widget-ului:

Puteți configura butonul din lista de prețuri astfel încât să se poată da click pe acesta și să vă redirecționeze către o altă pagină sau să deschidă o fereastră tip pop-up. Configurați link-ul în același mod ca pentru widget-ul Card: