uKit
FAQ – Magazin

Puteți crea o prezentare de produs prin 2 modalități:

1. Cu ajutorul widget-ului Card 

În Constructor, identificați widget-ul Card sub tab-ul Conținut și trageți-l pe website.

Fiecare card afișează un anumit produs din magazin și puteți adăuga un număr nelimitat de card-uri pe oricare pagină a website-ului. Un clicl pe card va deschide setările acestuia care vă permit să:

 1. Selectați un design pentru card 
 2. Stabiliți modul de afișare a elementelor widget-ului
 3. Schimbați aria de click a widget-ului

Puteți atașa un link cardului, care vă va duce la descrierea detaliată a produsului sau către o pereastră tip pop-up. Pentru ca utilizatorii să poată da click pe card, treceți cursorul peste butonul cardului și dați click pe Adaugă un link, apoi configurați acest aspect în fereastra cu setări:

Notă:
Numele produsului va fi atribuit ferestrei tip pop-up și transmis împreună cu formularul de comandă, așadar veți putea utiliza același formular pentru toate produsele și, în același timp, veți ști prin ce card a fost transmisă comanda.

2. Cu ajutorul widget-ului Lista de prețuri

În cadrul Constructorului, veți găsi widget-ul Lista de prețuri sub tab-ul Conținut - trageți-l în locul dorit de pe website.

Click pe widget și modificați design-ul acestuia la Vertical în panoul din partea stângă. Tot aici, veți putea afișa/ascunde anumite elemente ale widget-ului:

Puteți configura butonul din lista de prețuri astfel încât să se poată da click pe acesta și să vă redirecționeze către o altă pagină sau să deschidă o fereastră tip pop-up. Configurați link-ul în același mod ca pentru widget-ul Card:

Ecwid este o platformă online care vă poate ajuta să vă creați un magazin online și să-l integrați cu website-ul existent sau pe o pagină din media socială. Puteți adăuga un magazin Ecwid pe website-ul dvs. uKit urmând doar câțiva pași simpli:
1. Trageți widget-ul Ecwid pe website-ul dvs.

2. Click pe acesta pentru a-i deschide setările în panoul din partea stângă. Creați un cont cu Ecwid sau conectați unul deja existent.

3. Click pe Configurare în Ecwid:

4. Autentificați-vă în cadrul Ecwid și configurați-vă magazinul online. Aflați mai multe despre opțiunile Ecwid dând click pe acest link.

Pentru a activa magazinul online, amplasați widget-ul Produs pe website.

În setările widget-ului Produs, puteți:

 • adăuga o imagine a produsului
 • indica prețul
 • adăuga o descriere a produsului
 • configura colectarea de statistici, la fel ca în cazul widget-ului Card 

Notă:
Puteți adăuga un număr nelimitat de produse în magazinul online.

Pentru a accesa setările magazinului, click pe pictograma "coș de cumpărături" din stânga sus a ecranului:

Va deschide următoarele tab-uri:

 • Setări: Selectați moneda și unitatea de măsură care vor fi utilizate în cadrul magazinului, stabiliți ce acțiuni vor fi implementate la adăugarea unui produs în coșul de cumpărături
 • Formular de comandă: Personalizați formularul de comandă prin adăugarea unui mesaj pentru cumpărători și configurarea câmpurilor
 • Livrare: Stabiliți și modificați metodele și costul de livrare
 • Plată: Conectați și configurați metodele de plată
 • Pagini: Configurați design-ul paginii și mesajul afișat după trimiterea comenzii

Pentru a personaliza design-ul coșului de cumpărături, dați click pe acesta.

Puteți schimba următoarele setări prin panoul din partea stângă:

 • alege culoarea de fundal a coșului
 • alege culoarea pictogramei
 • arată/ascunde umbra pe coș
 • alege pe ce pagini va fi vizibil coșul de cumpărături
 • modifică legenda coșului
 • activează obiectivele pe Google Analytics

Demo

Notă:
Prin adăugarea widget-ului Produs pe website, începeți o perioadă de probă de 14 zile, în care puteți configura și testa toate opțiunile incluse în magazinul online. După ce această perioadă de probă a ajuns la final, lansarea comenzilor prin magazin va fi suspendată. Dacă doriți să continuați activitatea magazinului, va fi necesar să dețineți un abonament eCommerce sau Pro.

În modul Constructor, selectați widgetul Produs și accesați setările acestuia. În panoul din partea stângă, în secțiunea Opțiuni produs, dați click pe Adaugă opțiune:

În fereastra care se va deschide, specificați numele opțiunii, stabiliți o valuare și adaos. Puteți adăuga până la 3 opțiuni cu un număr nelimitat de valori.

Pentru fiecare variantă de produs, în câmpul Adaos puteți adăuga un modificator pentru prețul inițial. Acesta este adăugat sau scăzut și poate fi reprezentat de o valoare fixă sau de un procent din valoarea produsului. Pentru a utiliza procent din valoare, este suficient să introduceți procentajul prin intermediul semnului % iar pentru a scădea o valoare fixă, introduceți semnul - (minus). Dacă nu doriți prețul original să fie modificat, lăsați gol câmpul Adaos.

Accesați Setări magazin > Plată, selectați PayPal și dați click pe Conectează:

În fereastra care va apărea, introduceți e-mailul contului PayPal, numele și descrierea metodei de plată și dați click pe Conectează.

Notă:
Dacă nu aveți un cont în cadrul PayPal, puteți să vă creați unul aici.

Wallet One Checkout este un sistem de procesare a plăților care permite peste 100 de metode de plată, inclusiv carduri bancare (VISA și MasterCard), online banking, sms, chioșcuri de plată, depunere de ghișeu și altele.

Notă:
Puteți alege ori cont personal ori de afaceri, în funcție de scopul dvs. Aflați mai multe despre metodele de plată pentru magazinul dvs. și tarifere Wallet One direct pe pagina lor.

Pentru a conecta Wallet One la magazinul dvs., accesați Setări magazin > Plată, identificați Wallet One pe listă și dați click pe Conectează.

Creați un cont sau autentificați-vă, dacă dețineți deja un cont Wallet One. Adăugați un proiect și activați un cont pentru magazinul online urmând pașii de mai jos.
Pentru a conecta un cont Wallet One la magazinului online uKit, veți avea nevoie de:

 1. Store ID
 2. MD5 key
 3. script URL
 
1. Store ID
Poate fi găsit în partea dreaptă sus a profilului Wallet One:
 

2. De unde obțin cheia MD5?
Accesați în cadrul Wallet One: Account Settings > Integration și activați MD5 în dreptul EDS creation method. După aceasta, veți primi cheia mai jos.
 

Copiați cheia și introduceți-o în formularul de integrare Wallet One din uKit.

3. Script URL

Copiați URL script pe care-l puteți vedea pe uKit și introduceți-l în tab-ul Integration a profilului Wallet One. Apoi, salvați modificările.
 

Accesați din nou Panoul Administrativ uKit, completați câmpurile necesare și dați click pe Următorul pas.
 

Introduceți numele și descrierea metodei de plată, apoi dați Connect.
Wallet One este acum conectat cu succes la magazinul dvs. online.